Contact us

Journalists and/or authors writing fulltime on the topics of food and
drink are welcome to the Food Editors Club. Please contact our
president Marie-Louise Barchfeld.

If you have questions concerning the club and its activities or if you
want to distribute press releases or information to our members,
please contact us as well:

Marie-Louise Barchfeld, 1. Vorsitzende
Deesbarg 53
22549 Hamburg

Tel.: (+49) 170 812 86 25
E-Mail: ml.barchfeld@me.com


Food Editors Club - Bild 1  

Ulrich Koglin, 2. Vorsitzender
Ausbau 6
19205 Klein Salitz

Tel.: 038876 31515
Mobil: 0170 340 80 59

E-Mail: Ulrich.koglin@t-online.de
E-Mail: u.koglin@tv-film-nord.de

 

 

 

 

 

Monika Cremer, Schriftführerin
Hertastr. 5 a
65510 Idstein/Ts.

Tel. 06126 / 989120
Fax 06126 / 9 12 91
monika.cremer@t-online.de

 

 

 

 

 

Angela Berger, Kassenwartin

email: berger_angela@gmx.net

 

Kay-Henner Menge, Sprecher der Regionalversammlung Nord
Rehmstraße 19
22299 Hamburg

Tel.: (+49) 179 5956725
E-Mail: kayhennermenge@web.de

Marianne Riermeier, Sprecherin der Regionalversammlung Süd
Postillionstraße 2
80637 München

Tel. 089 / 34 21 10
marianne.riermeier@web.de

Sarah Schocke, Sprecherin der Regionalversammlung Rhein/Main
Klever Str. 67
40477 Düsseldorf

Tel.: (+49) 176 20536165
E-Mail: redaktion@sarahschocke.de

Martina Tschirner, Sprecherin der Regionalversammlung Berlin
Ziekowstr. 164
13509 Berlin

phone ++49 / (0)30. 49 99 74 49
fax ++49 / (0)30. 49 99 74 59
mobil ++49 / (0)172. 392 92 75
info@martina-tschirner.de
www.martina-tschirner.de
Peter Zöls, Ehrenvorsitzender
La Basse Barre
F-85410 St. Laurent de la Salle,
Frankreich

phone: 0033 2 515 128 51
mail: pzoels@aol.com
Food Editors Club - Bild 1
  Aktuelles Kasten